Diatom suv o‘tlari sistematikasi va ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada diatom suv o‘tlari, sistematikasi, vakillari tuzilishi, tarqalishi va ahamiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan