MOYCHECHAK VA TIRNOQGUL OʻSIMLIKLARNING FARMAKOLOGIYASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada O‘zbekiston hududida o'suvchi dorivor oʻsimliklardan bo'lgan moychechak va tirnoqgul oʻsimliklarining morfologik xossalari,ekologiyasi hamda farmatsevtikadagi ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.