BALIQLAR MIGRATSIYASI SABABLARI, EKOLOGIK GURUHLARI VA BALIQLARNING IQTISODIY AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Xordalilar ( Chordata) tipi, Boshskeletlilar ( Craniata) kenja tipiga kiruvchi baliqlarning iqtisodiy ahamiyati, migratsiyasining kelib chiqish sabablari va ekologik guruhlari haqida maʼlumotlar berilgan