Baliqlar (pisces) katta sinfi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada fauna dunyosi vakillaridan biri bo‘lgan Baliqlar katta sinfi haqida ma‘lumotlar keltirilgan.Ularning hayot kechirishi, muhitga moslanishi, ko‘payishi haqida batafsil yoritib berilgan