Qushlar sinfining umumiy tavsifi va sistematikasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada, qushlarning tashqi tuzilishi, tana qoplami,skeleti, hazm qilish sistemasi, nafas olish sistemasi, qon aylanish sistemasi, ayirish, nerv sistemasi, sezgi organlari va sistematikasi haqida ma’limotlar yoritilgan