Jag‘sizlar (Agnatha) bo‘limi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Bu maqolada biz umurtqalilar kenja tipi jag‘sizlar(Agnatha) bo‘limi ularning umumiy tuzilishi, ko‘payishi va axamiyatlari bilan tanishamiz. Shuningdek jag‘sizlar (Agnatha) bo‘limining sistematikasi ham keltirib o‘tilgan