INTEGRAL TA’LIM JARAYONIDA MAKTAB O‘QUVCHILARINING IJODIY FAOLIYAT TAJRIBASINI SHAKLLANTIRISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada maktab va maktabdan tashqari ta’limda o‘quvchi-yoshlarni kasb-hunarga yo‘naltirish, ijodiy faoliyat tajribasini shakllantirish muammosi va ta'lim fan, texnika va san'at manbai sifatida bugungi kun bilan bog‘liq tub o‘zgarishlar, ijtimoiy, iqtisodiy sharoitlarga doimiy moslashish zarurati va fanlarning integratsiyalashuvi jarayoni bilan bog‘liqligi, uning izchilligi va bilimlarni amaliy faoliyatda qo‘llash qobiliyati hususida fikr yuritilgan