Davlat byudjeti xarajatlari ijrosini takomillashtirish masalalari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Davlat byudjeti xarajatlari ijrosini takomillashtirish masalalari, boshqa so‘z bilan “efficient use of government budget expenditures”, bu muammolarni yechishda amalga oshiriladigan tadbirlar va ularning samaradorligi haqida diskussiyani o‘z ichiga oladi. Maqolada, bu masalalar o‘rganib chiqiladi va ularning hal qilinish yo‘li diskussiyani taqdim etiladi. Shuningdek bu maqolada, davlat byudjeti xarajatlari ijrosini takomillashtirish masalalari mavzusidagi yangi yondashuvlar va ilmiy izlanishlar keng qamroqda muhokama qilinadi