PAXTA TARKIBIDAGI IFLOS ARALASHMALAR FRAKSIYALARINI TEXNOLOGIK BOSQICHLAR BO‘YICHA O‘ZGARISHINI TADQIQOTI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada paxta tarkibidagi iflosliklar fraksiyalarini texnologik bosqichlar bo‘yicha o‘zgarishini o‘rganish va qoldiq iflosliklar miqdorini aniqlash va mashinalar tozalash samaradorligini oshirish bo‘yicha ishlarning nazariy va amaliy tadqiqoti yoritilgan