QISHLOQ XO‘JALIGI EKINLARINI ASALARILAR BILAN CHANGLATISH SAMARADORLIGINI O‘RGANISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada asalarilarni boqish va ko‘paytirishning mavjud usullarini takomillashtirish yoki yangi usullarni ishlab chiqiish bilan bog‘liq tajriba va boshqa ishlarni o‘tkazishda xudularning ozuqa resurslarini aniqlash hamda asalarilar yordamida hududlardagi qishloq xo‘jaligida ekinlardan yuqori hosil olishni ta’minlaydigan agrotexnik tadbirlar majmuida o‘simliklar gullarini asalarilar yordamida changlatish kabi agrotexnologik usul juda muhim ahamiyat kasb etishi haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.