KIYIK O‘TINING XALQ XO‘JALIGIDAGI AHAMIYATI VA TIBBIYOTDA ISHLATILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada mahalliy aholi kiyik o‘tini “kiyik o‘ti”, “bo‘yi non” kabi turli nomlar bilan ham ataydigan dorivor o‘simlik haqida ma’lumotlar berilgan. Kiyik oti balandligi 40 sm gacha yetadigan o‘simlik bo‘lib poyası ko‘p, asosi yog‘ochlangan biroz egilgan, ingichka, sernovdali, mayin turlar bilan qoplangan