KIYIMDA USLUBLARNING XILMA-XILLIGI VA BADIIY BEZASHNING TAHLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Xozirgi kunda ayollar kiyimlarida bezak va kiyimni qomatda joylashishi katta ahamiyatga ega. Qomatni antropologik hususiyatlarini inobatga olgan holda qomatdagi nuqsonlarni bartaraf etish to‘g‘ri va munosib kiyim tanlashga bog‘liq.