Umurtqasiz va umurtqali hayvonlarning qiyosiy tasnifi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada umurtqasiz va umurtqali hayvonlarning o‘xshash va farq qiluvchi jihatlari, hayot tarzi, sistematikalari haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan