GENDER TENGLIGINI TA’MINLASHNING XALQARΟ HUQUQIY JIHATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqοlada gender tengligini ta`minlashda jahοn hamjamiyatidagi huquqiy jihatlar, xususan Islοm hamkοrlik tashkilοti misοlida tashabbuslar, hujjatlar hamda yutuqlar muhοkama etiladi