Malumotlarni eslab qolishda mnemonika texnikalaridan foydalanishning ahamiyati (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada malumotlarni eslab qolishda mnemotexnikaning samarali usullari nazariy va amaliy jihatdan yoritib beriladi