Koʻk- yashil suv oʻtlar tartibi klassifikatsiyasiyasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Koʻk-yashil suv oʻtlar boʻlimining tartibi klassifikatsiyasiyasi qilingan. Koʻk yashil suv oʻtlar tartibiga: Xrookokklar tartibi , Ostsillatoriyalar tartibi , Nastok tartibi,stigonemalar tartibilari haqida maʼlumotlar keltirilgan