YORDAN ALGEBRALARI VA ULAR USTIDA UMUMIYLASHTIRILGAN DIFFERENSIALLASHLAR HAQIDA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Yordan algebralarida umumiylashtirilgan differensiallash tushunchasi kiritilgan va uning umumiy xossalari o‘rganilgan. Xususan, Yordan algebralarida berilgan umumiylashtirilgan differensiallashlar yordamida invariantla rqurilgan. Shuningdek,Yordan algebralarida(, , )- differensiallashlar to‘plamining , ,  parametrlarining ayrim qiymatlari bo‘yicha tavsifi keltirilgan