Ratsional ko‘rinishdagi integrallar va ularning differensiallash usullari orqali yechimlarini topish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada ratsional ko‘rinishdagi integrallarni differensiallashlar o‘rganilgan