YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATI – YANGI O‘ZBEKISTONNING USTUVOR MAQSADI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada mualliflar harakatlar strategiyasida yoshlarga imkoniyat yaratishga qaratilgan vazifalar, yoshlar masalasiga oid islohotlarning ahamiyati, ijtimoiy, ma’naviy-ma’rifiy sohalarni rivojlantirishga oid muhim tashabbusning jamiyatda yoshlarni yanada faolligini oshirishga, ularning ijodiy salohiyatini ro‘yobga chiqarish uchun mustahkam huquqiy poydevor bo‘lib xizmat qilishi masalalari ochib berilgan