TIL O‘RGANISHDA O‘RTA BOSQICHNING KO‘RIB ESHITISH KO‘NIKMASINING TAKOMILLASHUVIDA VIDEO MATERIALLARNI QO‘LLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada til o‘rganishda o‘rta bosqichning kurib eshitish ko‘nikmasining takomillashuvida video materiallarni qo‘llash togrisida soz yuritiladi. Maqola talabga kora annotatsiya, kalit sozlar, kirish, asosiy qism, xulsa va foydalanilgan adabiyotlar royhatidan iiborat.