MODERNIZATSIYA DAVRIDA MAKTABGACHA TA`LIMNI RIVOJLANTIRISH STRATEGIYALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada modernizatsiya davrida maktabgacha ta’lim muassasalari faoliyatini tubdan yaxshilash, ilg‘or xorijiy tajribani o‘rgangan holda har jihatdan zamonaviy tizim yaratish masalalari yoritilgan. Shuningdek, muallif bu borada maktabgacha ta’lim tizimini rivojlantirishning ustuvor vazifalari sifatida o‘rinli takliflarni keltirib o‘tgan