IKKINCHI JAHON URUSHIDAN SO‘NG O‘ZBEKISTON SSR DA TA’LIM TIZIMI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ilmiy maqolada ikkinchi jahon urushidan keyingi O‘zbekiston SSRdagi ta’lim sohasidagi amalga oshirilgan islohatlar hamda ularning kamchiliklari haqida ma’lumot berilgan. Bundan tashqari ta’lim sohasida sovet mafkurasining hukmronlik qillishi va salbiy oqibatlari yoritib berilgan.