DONLI O‘SIMLIKLARDA UCHRAYDIGAN KASALIKLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Donli ekinlar — don uchun ekiladigan eng muhim qishloq xoʻjaligi ekinlari guruhi, don ekinlari doni insonning asosiy oziq-ovqat mahsuloti, sanoatning koʻpgina tarmoqlari uchun xom ashyo, shuningdek, chorva mollari uchun yem. Ushbu maqolada donli ekinlar, ularning turlari va zararkunandalariga qarshi kurashish to‘g‘risida yetarli ma’lumotalar keltirilgan