ИСЛОМДА ОИЛА ВА НИКОҲ МУНОСАБАТЛАРИ МАДАНИЯТИНИНГ ЎРНИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Мазкур мақола мавзуси ҳозирги кунда жамиятимиздаги энг долзарб ижтимоий масалларидан бири. Чунки ҳар бир оила ва никоҳ муносабатлари маданияти асосида қурилади. Оила мустаҳкамлиги жамият барқарорлиги, тинчлиги, осойишталигини таъминловчи муҳим омил эканлиги ёритилган