Yoshlarda ma’naviy tarbiyani shakllantirishning psixologik xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada yoshlarda ma’naviy tarbiyani shakllantirishning psixologik xususiyatlari to‘g‘risidagi nazariy ma’lumotlar tahlil qilingan.