Ўзбекистонда маънавий янгиланиш тушунчасининг илмий- назарий ва методологик асослари (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада Маънавий янгиланиш тушунчаси ва унинг мазмун моҳиятига эътибор қаратилган. Жамиятнинг маънавий ҳаёти унинг мазмун моҳияти, маънавий фаолият,маънавий муносабатлар мақолада кенг ёритиб берилган. Ушбу мақолада маънавий қадриятлар, маънавий янгиланиш тушунчаси ва унинг мазмун моҳияти хақида хам тўхталиб ўтилган