YOSHLAR ESTETIK TAFAKKURINI YUKSALTIRISHNING IJTIMOIYFALSAFIY HAMDA PEDAGOGIK ZARURIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada yoshlar estetik tafakkurini yuksaltirishning ijtimoiy-falsafiy hamda pedagogik zaruriyati haqida, bu boradagi muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z yuritiladi.