Талабаларда тадбиркорлик кўникмаларини шакллантириш усуллари (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Мақолада талабаларда олий таҳлим муассасаларида тадбиркорлик кўникмаларини шакллантириш, ҳамда тадбиркорлик ғояларини ривожлантириш, бизнес режаларни тузиш ҳақида баён қилинган