Termitlarni ko‘payishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Termitlarni ko‘paytirish ularning yuqori darajada tashkil etilgan ijtimoiy tuzilishi va murakkab xatti-harakatlari tufayli olimlar va tadqiqotchilarni uzoq vaqtdan beri qiziqtirib kelgan. Termitlar katta koloniyalarda yashovchi evsotsial hasharotlar bo‘lib, ular alohida rol va ma’suliyatga ega bo‘lgan turli kastalardan iborat. Ushbu maqolada termitlarning qanday ko‘payishi haqida Ilmiy ma’lumotlar bayon etilgan