Fransuz va o‘zbek tillarida harakat fe‘llarining qo‘llanilish xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada fransuz va o‘zbek tillarida harakat fe‘llarining qo‘llanilish xususiyatlari haqida batafsil ma‘lumot berilgan