O‘zbekistonda oziq-ovqat mahsulotlarini xavfsizligini ta’minlashning yo‘nalishlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada O‘zbekiston Respulikasining “Oziq-ovqat mahsulotlarining sifati va xavfsizligi to‘g’risida”gi qonuni, Vazirlar Mahkamasining “2019-2024 yillarda mamlakatda oziq-ovqat xavfsizligini ta'minlash milliy dasturini tasdiqlash to‘g‘risida”gi qarori loyihasi mazmun mohiyati va ularning tadbiqi, natija va istiqbollari haqida kengroq ma’lumot beriladi