Agrar sohani raqamlashtirishning o‘ziga xos xususiyatlari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada raqamlashtirishning bugungi holati va uni mamlakatimiz agrar sektorida amalga oshirish masalalari muhokama qilinadi. O‘zbekiston Respublikasi iqtisodiyotiga IT-texnologiyalarni joriy etishning ayrim muammolari va istiqbollari ko‘rsatilgan. Axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining tayyorgarligi va ulardan foydalanish darajasi o‘rganildi. O‘zbekiston qishloq xo‘jaligiga raqamlashtirishni joriy etishning asosiy imkoniyatlari va xavflari aniqlandi