Gandbolchilarda sakrovchanlikni rivojlantiruvchi mashqlar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada gandbolchilarda sakrovchanlik qobiliyatini rivojlantirishning turli xil usullari yoritilgan