BORLIQ VA RIVOJLANISH FALSAFASI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqola borliq qanday yaralganligi, falsafiy muommaolarga qanday yechim topish va falsafiy kategoriyalar,shuningdek,Falsafa tarixida borliq haqidagi qarashlar evolyusiyasi tog'risida maʼlumotlar bilan yoritilgan.