KISHILAR OʻRTASIDAGI SALOMLASHISH VA MUOMALA MADANIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada insonlararo munosabatlarda madaniyat tushunchasining qay darajada ahamiyatliligi, salomlashish va muomala madaniyatining madaniyatlilikka muvofiq va muvofiq boʻlmagan koʻrinishlari ilmiy asoslab berilgan.