MULOQOT JARAYONIDA MANIPULYATOR INSONLARGA NISBATAN QARSHI TURISH YO‘LLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ma’lumki, jamiyatda manipulyatsiya o‘z maqsadlariga erishishning keng tarqalgan usuli hisoblanadi. Bu orqali manipulyator sizning ehtiyojlaringiz, qiziqishlaringiz va nuqtai nazaringizni hisobga olmasdan, o‘z foydasini ko‘zlashga harakat qiladi.