KICHIK BIZNESNI DAVLAT TOMONIDAN TARTIBGA SOLISH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlanish holati, YaIM, eksport va sanoat kabi makroiqtisodiyot ko’rsatkichlaridagi ulushi tahlil qilingan. Shuningdek, kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishning asosiy yo’llari bo’yicha takliflar ilgari so’rilgan.