"ТАНЛОВ НАВ СИНОВИДАГИ ТИЗМАЛАРИНИ ЎРГАНИШ НАТИЖАЛАРИ" (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Мақолада, 2020-2022 йилларда 12 та тизма ва андоза Андижон-36 навига таққослаб ўрганилгани келтирилган. Тадқиқотдаги тизмаларнинг 1-август кузатувида тизмалар орасида бўйига ўсишда 92-Т, 4-Т, 167-Т каби тизмалар андозага нисбатан юқори бўй кўрсатиб пешқадамлик қилдилар. Қолган тизмалар андоза билан тенг ҳамда паст кўрсаткич намоён қилдилар.