ГЛАУКОМА ЖАРРОҲЛИГИДА КЎЗ ОПТИК ҚИСМИДАГИ ЎЗГАРИШЛАРНИНГ ДАВОЛАШ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада глаукома жарроҳлигида кўз оптик қисмидаги ўзгаришларнинг даволаш усуллари ҳақида маълумотлар берилган.