BOSHLANG‘ICH SINFLARDA PAST O‘ZLASHTIRUVCHI O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar bilan ishlash metodlari, hozirgi kunda aynan o‘quvchilar bilan individual ishlashning o‘quvchi ta’lim-tarbiyasidagi ahamiyati hamda samarasi haqida so‘z boradi. Past o‘zlashtiruvchi o‘quvchilar boshqa o‘quvchilarga nisbatan ko‘proq e’tibor talab qilishini e’tirof etgan holda, ushbu maqolada bu jarayon yuzasidan xulosa hamda takliflar keltirib o‘tiladi. Zero, bugungi globallashuv jarayonida ta’lim jaaryonidagi nuqsonarni toppish va ularni tuzatib boorish har bir pedagogning burchi hisoblanadi