PSIXOLOGIYA FANIDA TA’LIM JARAYONINI PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI SHARQ VA G’ARBDA TARIXIY O‘RGANILISHI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim jarayoning psixologik xususiyatlari haqida sharq mutafakkirlari va g’arb olimlarining fikrlari, qarashlari, izlanishlari keltirilgan. Ta’lim jarayonida bilimlarni o‘zlashtirishda usul va vositalar shu davrgacha o‘rganilganlik darajasi haqida nazariy ma’lumotlar berilgan.