PSIXOLOGIYADA YOSH DAVRLARI INQROZ BOSQICHLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada hayotiy inqirozlarning asosiy yo‘nalishlari va yosh davrlari inqirozlari bosqichlari to‘liq yoritib berilgan. Har bir yosh davrlar inqirozlarining o‘ziga xos xususiyatlari keltirilgan.