KUZGI BUG’DOY NAVLARIDA YUQORI XARORATGA CHIDAMLILIK DARAJASINI BAHOLASH (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
O’simliklarning yuqori haroratga chidamliligi - bu ularning yuqori haroratni o’tkazish qobiliyati hisoblanib, havo harorati haddan tashqari yuqori bo’lganda ortiqcha qizishiga chidamliligi hisoblanadi [1].