STRESSING OLDINI OLISH YO‘LLARI VA UNING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada stres tushunchasining tahlili, uning inson hayotidagi o‘rni, meyori, paydo bo‘lish sababalari va oldini olishning korreksion yo‘nalishlari yoritilgan