H-2274 pomidor navi urug‘ining unuvchanligi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu tadqiqotda H-2274 pomidor navining urug‘ unuvchanligi o‘rganildi. Turli ekish muddatlarida unuvchanlik darajasi taqqoslandi. Erta ekilgan urug‘lar yuqori natijani ko‘rsatdi.