MODULLI TAʼLIM TEXNOLOGIYASI KELIB CHIQISHI VA TAMOYILLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada Modulli o‘qitish terminiga, uning kelib chiqishi, keyingi rivoji hamda modulli o‘qitishning o‘ziga xos yutuqlari, modulli o‘qitish tamoyillariga alohida to‘xtalib o‘tilgan.