KANOP O‘SIMLIGI TARIXI UNING RIVOJLANISHI HAQIDA UMUMIY MA’LUMOTLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ush bu ilmiy maqolada kanop o‘simligi haqida ma’lumotlar berilgan, Kanop o‘simligini kelib chiqish tarixi ini rivojlanishi honakilashtirilishi hamda o‘simlikni xususiyatlari sanoatda hozirgi kundagi o‘rni haqida ma’lumotlar keltirilgan.