FARG‘ONA VODIYSIDA ZIYORAT TURIZIMIDAN FOYDALANISH MASALALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
.  Ushbu  maqolada  Farg‘ona  viloyatida  turizmni rivojlantirish  imkoniyatlarini  baholash  bo‘yicha  olib  borilgan  tadqiqot natijalari  keltirilgan.  Shuningdek,  viloyatda  turizmni  rivojlantirish bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.