ПАХТАНИ ПНЕВМОТРАНСПОРТГА ҒАРАМ БУЗГИЧ-ТАЪМИНЛАГИЧ ЁРДАМИДА УЗАТИШНИНГ НАЗАРИЙ ТАХЛИЛИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ушбу мақолада пахта тозалаш корхоналари ғарам майдонларида сақланаётган пахта хомашёсини механик ғарам бузгич-таъминлагич ёрдамида ғарамдан бузиб ва ҳаво транспортига узатиш жараёнининг назарий таҳлили келтирилган.