RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI IQTISODIYOTGA JALB QILISHNING MOLIYAVIY JIHATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Maqolada raqamli iqtisodiyotning mohiyati, unga xos bo‘lgan xususiyatlar,  uning yutuqlarini milliy iqtisodiyotga keng joriy qilishning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, dunyoning ayrim davlatlari,  jumladan O‘zbekiston oldida bu borada turgan dolzarb masalalar bilan bog‘liq  bo‘lgan muammolar va  ularning yechimini ko‘rsatib berishga harakat qilingan.